Thanks Pay

Mulțumim pentru cererea facută, în acest moment introducem datele dumneavoastra in baza de date. ​

#reușimîmpreună

Vă rugăm citiți cu atenție următoarele informații.​

Care este următorul pas?

Pentru a întelege în totalitate platforma yload, iți oferim gratuit înscrierea la cea mai mare conferință de digitalizare a transportului, unde lansăm varianta finală de yload, cea pentru care lucram zi și noapte de 2 ani, avem o echipă de peste 10 developeri. Trebuie să apeși pe butonul de mai jos "Înscriere companie " pentru a primi access gratuit la conferință. Stai liniștit ne-am găndit și la siguranța ta în aceste momente de pandemie. Evenimentul este 100% online desi ne-am dorit să nu fie dar așa este cel mai sigur pentru toata lumea.

Platforma noastă este special creată pentru compania ta, asta înseamnă că dezvoltăm totul împreună și doar la cererea companiilor.
Momentan testăm sistemul inteligent pe 50 de camioane zilnic, asta înseamnă ca doar in aprilie vom lansa yload premium. Până atunci poți folosi GRATUIT varianta beta - simplificată contine doar 10% din yload premium unde deja transportatorii au început să preia comenzi, să facă profit.

Momentan testăm sistemul inteligent pe 50 de camioane prin zilnic, asta înseamnă ca doar in aprilie vom lansa yload premium. Până atunci poți folosi gratuit varianta beta - simplificată unde deja transportatorii au început să preia comenzi, să facă profit.

Cine este fondatorul yload?

Lucrez în domeniul IT de peste 15 ani în care am pus pe piață diverse aplicații inovative . Astăzi aș dori să ne cunoaștem, pentru că îți spun sincer împreună vom schimbă acest domeniu....

În ultimii 10 ani m-am gândit la problemele și provocările cu care se confruntă companiile din piața transport și logistică în activitatea lor zilnică. Problema principală pe care am identificat-o este că nu folosesc tehnologia pentru a-și îmbunătăți procesele zilnice/actuale. Deși multe alte industrii au evoluat și au dezvoltat soluțîi noi, industria logistică și a transportului de marfă utilizează în continuare aceleași sisteme pe care le foloseau acum 15-20 de ani și se confruntă zi de zi aceleași probleme: faxuri, facturile se trimit prin poștă, o mulțime de costuri ascunse , sisteme GPS învechite, dispozitive care necesită costuri ridicate de întreținere, un dispecer pot gestiona doar până la 20 de camioane pe zi și nu au nicio idee unde să găsească cele mai bune mărfuri pentru camioanele lor recurgând la utilizarea a minim 3 platforme web în același timp.

În aproximativ 24-48 de ore, iți vom creea contul pe bursa yload beta, după care vom începe împreună procesul de verificare a actelor. 

Cu deosebită considerație, Alexandru Huzău – fondator yload

#reușimîmpreună

Te așteptăm pe grupul de facebook, unde punem informații zilnic, vorbim cu transportatorii și dezvoltăm yload.