Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos Termeni și condiții.

Accesul/vizitarea acestui Site (www.yload.ro/yload.eu și alte subdomenii ale yload.ro/.eu respectiv aplicația de mobil “yload”) de către dumneavoastră se supune Termenilor, condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

PARTENERI

Pachetele achiziționate prin intermediul siteului cuprind doar de înscriere în platforma yload.ro/yload.eu, achiziția oricăror alte produse/servicii fiind strict în sarcina cumpărătorului.

Partenerii prezentați în cadrul siteului (clienți/useri care postează mărfuri) sunt doar cu titlu de recomandare și orice serviciu/produs achiziționat de la aceștia naște o relație contractuală doar între partener și cumpărător.

Compania webcenter business solution nu își asumă răspunderea pentru relațiile dintre parteneri și clienți, iar partnerii cât și clienții nu au dreptul să se întoarcă împotriva companiei webcenter business solution pentru pretenții ce decurg din astfel de relații.

Alegerea partenerilor este exclusiv în sarcina clienților și respectiv alegerea clienților este exclusiv în sarcina partenerilor .

PLĂTI

Achiziționarea pachetelor de înscriere în platformele yload.ro/yload.eu se poate face în două moduri: 

Online cu cardul pe platforma www.yload.ro sau prin aplicația de mobil yload”, folosind sistemul de plăti online Stripe Payments.

Prin virament bancar în urmă unei solicitări prin completarea formularului de contact din platforma www.yload.ro sau aplicația de mobil “yload”. 

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru plățile făcute prin alte modalități de plata decât cele prezentate mai sus.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de plata aplicabile și securitatea plăților stripe le puteți găși pe siteul https://stripe.com/en-ro/privacy

Pachetele achiziționate nu pot fi anulate/modificate, participantul pierzând dreptul de a cere restituirea contravalorii lor.

Toate ofertele și reducerile se acordă doar plăților online cu cardul , pentru plățile cu transfer bancar sau alt gen reducerile nu sunt valabile dacă dată primirii plăților este depășită de dată ultimei zile a reducerii. 

Compania webcenter business solutions nu is asumă răspunderea nici pentru mărfurilor pierdute/furate în urmă unor comenzi din platforma yload.ro/yload.eu.

Fiecare companie are obligația de a manifestă un comportament civilizat față de celelalte companii din platforma yload.ro.

Compania își rezervă dreptul de a bloca orice cont/user prezintă un comportament/atitudine față de celelalte companii din platforma 

Atât clienții cât și partenerii au obligația de a comunica de urgență companiei webcenter business solutions orice situație de înșelăciune/fraudă informatică sau chiar anunțuri care nu sunt reale și un pericol pentru securitatea platformelor dar și a clienților/partenerilor. 

ACCESUL ÎN CADRUL PLATFORMELOR YLOAD.RO/YLOAD.EU

Accesul gratuit în platforma se face pe baza a înregistrării companiei/clientului în cadrul platformei yload.eu 

Accesul premium în platforma se face pe baza cumpărării unui pachet smart sau partner și este valabil până la momentul terminării numărului de ore/zile

YLOAD CONNECT

Orice cont inregristrat in platforma yload.ro/yload.eu are dreptul de folosinta pentru yload connect 

Yload ( Webcenter Business Solutions S.A ) nu este responsabil pentru publicarea si utilizarea produsului yload connect. 

Membri inregistrati in platforma si care folosesc yload connect sunt 100% responsabili de folosirea acestui produs

Orice marfa/comanda publicata prin aceasta metoda nu trebuie acceptata de un reprezentant al platformei yload sau un angajat angajat al firmei webcenter business solutions 

GDPR & COOCKIES YLOAD.RO/YLOAD.EU

 Yload publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Membru.

 Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Membrul sau Clientul declara si accepta sa fie contactat prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, de catre compania  Yload (fara insa a exista o obligatie din partea companiei in acest sens), intelegand ca prin completarea informatiilor cu privire la datele sale de contact, precum nume, prenume, adresa de e-mail, nr. de telefon etc., aceste date urmeaza a fi prelucrate si evidentiate in baza de date in scopul imbunatatirii relatiilor comerciale, respectiv in scopul bunei desfasurari a activitatii economice si comerciale ale companiei. Pentru detalii si informatii suplimentare legate de prelucrarea si administrarea datelor tale cu caracter personal, te rugam sa vizualizezi si capitolul/articolul denumit Politica de confidentialitate.

Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Yload de a contacta Membrul sau Clientul.

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Yload se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Membrului sau Clientului si Yload, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea Yload in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, mesaje scurte (SMS) sau prin anunturi pe site.

Clientul declara expres ca datele de contact furnizate ii apartin (adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare) si ca vor putea fi folosite de catre Yload in comunicarile sale cu Clientul. 

 

Pentru noi protecția datelor dumneavoastră personale este foarte importantă.

Datele sunt colectate în scopul asigurării celor mai bune oferte pentru dumneavoastră și pentru a va oferi cea mai bună experiență în relația cu platformele yload.ro/yload.eu

De aceea, datele dumneavoastră este necesar să fie actualizate în permanentă. Aveți posibilitatea să interveniți oricând în ce privește acuratețea și utilizarea datelor. Va rugăm să ne contactați cu încredere pentru a le rectifică sau șterge.

Datele sunt colectate doar pe baza consimțământului dumneavoastră în relația cu siteul yload.ro/yload.eu și conform cerințelor legale. Prelucrarea lor se face în condiții de legalitate, echitate și transparență, cu asigurarea securității adecvate a datelor, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale.

Personalul yload respectă cu strictețe cerințele legale în privința protecției datelor și are grijă că toate operațiunile de prelucrare să fie realizate numai în interesul dumneavoastră.

Serviciul de push notifications – notificari in timp real se activeaza automat in momentul in care se creeaza un cont nou. Pentru a opri acest serviciu va rugam sa ne contactati telefonic la 0377101212 si a va sterge userul de la notificari. 

Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebări cu privire la protecția datelor la modul în care ele sunt utilizate pentru a va oferi o experiență excelență în relația cu siteul yload.ro și la linkul https://yload.ro/protecția-datelor-cu-caracter-personal/