fbpx
For english version please press here

"Uber" pentru camioane și dube dezvoltat de startupul Clujean Yload.

Cu toții am ajuns să folosim macar o data serviciile de ride-sharing. Ei bine, din 24 Februarie 2021 platforma Yload te ajută să transporți orice, în doar cateva minute. Pe lângă acest serviciu destinat persoanelor fizice/companiilor care caută un transportator pentru nevoia lor, yload oferă și un serviciu special creat pentru companiile din domeniul segmentului logistic, digitalizând practic această ramură a economiei românești.

yload logistics și yload moving

Nu o dată te-ai găsit în situația de a avea nevoie de o maşină, un vehicul mare pentru a transporta obiecte casnice, mobilier, echipament pentru birou sau lemne pentru foc. Trebuie să recunoşti, cu greu găseşti disponibilitate, rapiditate şi prețuri decente.

 Nu şi cu Yload moving & logistics!

Inteligența artificială face transportul mult mai eficient

Domeniul transporturilor pe multe piețe aflate în plină dezvoltare, așa cum este și cea românească, este nevoit să facă față unor provocări. Inteligența Artificială, care a cunoscut un progres semnificativ în ultimii ani oferă, soluții noi pentru ca aceste provocări să nu mai stea în calea progresului și dezvoltării afacerilor, ajutându-le chiar să își atingă adevăratul potențial.

Inteligența artificială are deja un impact deosebit asupra modului în care interacționăm cu lumea din jurul nostru. Fiind un set de tehnologii performante care ajută oamenii să își rezolve multe probleme care apar în viața de zi cu zi, inteligența artificială poate avea un impact mare și în multe domenii de activitate. Iar unul dintre acestea este cel al transportului.

Piața de transport mărfuri și logistică din România a rămas în stadiu incipient, folosind tehnologiile vechi care existau la momentul în care aceasta a fost creată. Nevoia de progres este necesară și o susțin la unison atât companiile care activează în acest domeniu, cât și producătorii de camioane care și-au adaptat noile modele la tehnologiile actuale, dotându-le cu sisteme de conectivitate și tehnologii de ultima oră.

Ce este yload?

Bursa de transport yload este primul marketplace din România care promite să asigure tranziția la un mod eficient de coordonare a transportului pe distanțe lungi și scurte. Platforma folosește integral inteligența artificială, astfel că totul se derulează rapid, eficient, la costuri mici și la cel mai înalt nivel de performanță. Companiile de transport vor putea folosi platforma pentru a căuta un transportator, pentru a rezerva transportul, pentru completarea documentelor și pentru plăți.

Yload este o aplicație ușor de utilizat, intuitivă care dorește să adune tot ce are nevoie o companie într-o singură rețea smart și interconectată.

Indiferent dacă ești transportator, casă de expediție sau firmă de producție/comerț, Yload este locul în care poți să găsești cele mai bune oferte de transport marfă și cei mai de încredere parteneri alături de care să îți crești afacerea.

Cum ajută Yload şi inteligenţa artificială?

Yload nu este doar o platformă de urmărire a mărfurilor, este un instrument activ care foloseşte inteligenta artificială, ajutându-te să iei rapid cele mai bune decizii pentru companie. Poţi optimiza timpul şi costurile de transport cu simple interogări. După cum ştii, prețul pentru transport este unul dinamic, variază în funcţie de disponibilitate. Urmărind recomandările Ylond, companiile pot descoperi detalii importante cu privire la disponibilitate şi cel mai mic preţ.

Yload caută şi găseşte resurse și astfel camioanele care ajung la destinaţie nu mai rămân oprite până la încărcarea completă. Cu inteligenţa artificială Yload managerul de transport nu poate doar să urmărească starea mărfurilor, dar are ocazia să găsească parteneri noi. Lucrurile devin dinamice, sunt eliminați timpii morţi şi la final de lună toată lumea are profit!

Transportatorii au acum ocazia să analizeze comportamentul şoferilor. IA de la Yload urmăreşte şi analizează comportamentul oamenilor din spatele volanului. Astfel se poate face un profil real al fiecărui șofer. În funcţie de aceste rezultate se poate realiza un program personalizat, fapt ce sporeşte randamentul companiei.

Yload are informaţii din trafic pe care le furnizează  în timp real șoferilor şi managerilor. Cu aceste informaţii pot fi evitate din timp blocajele în trafic, pot fi ocolite drumurile închise, practic sunt eliminați timpii de așteptare. Cursele devin predictibile, neîntrerupte de blocaje neaşteptate. 

Yload este o interfață ușor de folosit ce îți va fi mereu la îndemână. Platforma construită pe baza inteligenței artificiale și a noilor tehnologii va fi disponibilă pe piață în luna aprilie 2021. Până atunci companiile de transport se pot înregistra pentru a beneficia de bonusul de 6 luni gratis! Îndrăznește să o testezi!