fbpx
For english version please press here

Digitalizarea bursei de transport,

Tehnologia care face progrese remarcabile de la o zi la alta vine în ajutorul tuturor celor care activează în acest sector.

Digitalizarea bursei de transport se poate face doar print-o platformă ce are la bază inovația și inteligența artificială vine să revoluționeze modul în care funcționează bursa transporturilor de mărfuri și de logistică din România: Yload.

După zeci de ani în care transportatorii, casele de expediție sau firmele de comerț s-au confruntat cu multe neajunsuri fiind nevoite să piardă timp și bani, din cauza tehnologiilor vechi care le îngreunează muncă, lucrurile sunt pe cale să se schimbe.

Traversăm deja o perioadă în care avem parte de cel mai spectaculos progres în tehnologie, pe care l-a cunoscut vreodată omenirea.

Noile tehnologii intră puternic în fiecare tip de afacere, iar domeniul transporturilor nu face excepție. Tehnologiile smart vor continua să revoluționeze modul în care companiile își derulează afacerile și vor avea impact asupra fiecăreia, fie că proprietarii realizează sau nu.

Companii din întreaga lume integrează deja inteligența artificială pentru a simplifică operațiunile și pentru a optimiza datele. Inteligența Artificială devine tot mai răspândită, iar sectorul de management al transportului se numără printre cele care vor adapta rapid la schimbări.

La ce să te uiți când alegi o bursă de transport

Atunci când vrei să alegi o bursă de transport cu care să lucrezi uită-te ca și cum ai căuta un partener de cursă lungă. Sunt multe detalii pe care ar trebui să le iei în calcul, iar gradul de adaptabilitate a bursei la noile tehnologii ar putea fi un punct important de plecare.

Nevoia serviciilor oferite de bursă este în creștere, pentru că și numărul transporturilor este tot mai mare. Tocmai de aceea, ai nevoie de un partener care să poată face față un flux mare de comenzi și unei activități intense care se desfășoară în cadrul bursei, într-o zi.

Yload este platforma dezvoltată având la bază cele mai noi tehnologii, de aceea platforma pe care o pune la dispoziție clienților este una foarte ușor de utilizat. Fiecare porțiune a aplicației este intuitivă și totul este doar la un click distanță, așadar nici vorbă de timp pierdut din cauza funcționalităților tehnice.

Odată ce te-ai înscris pe Yload, ai nevoie de doar 3 pași simpli pentru a finaliza o operațiune. Cauți transportul pe care îl dorești având numeroase opțiuni avantajoase la dispoziție, rezervi transportul care este cel mai convenabil pentru tine, apoi lucrurile se pun în mișcare. Nimic mai simplu!

 

Citește și alte articole