fbpx
For english version please press here

Bursa de transport inteligent - yload

Suntem în secolul XXI și Internetul a devenit un loc din ce în ce mai divers, unde putem găsi, în mod practic, orice serviciu de care avem nevoie. Din această cauză, de-a lungul anilor am văzut cum au apărut diverse site-uri care oferă servicii online legate de bursa de transport, dar puține care au o gamă completă, diversă și totodată profitabilă pentru utilizatori. 

În cadrul acestui articol vom acoperi ce înseamnă o bursă de transport, cine suntem și ce oferim, cât costă serviciile noastre, cum poți găsi un transportator foarte rapid, și multe altele. 

Ce este o bursă de transport inteligent?

bursă de transport inteligent este un portal online care asigură servicii de transport pentru companiile din nișă, dar și pentru persoane fizice. 

Cine suntem noi și ce servicii oferim

Suntem o companie care facilitează și intermediază servicii de transport, între persoanele care au camioane sau dube disponibile și cele care au nevoie de ele. Avem o sumedenie de opțiuni și servicii inovative, menite să ușureze experiența pe care clienții noștri o experimentează. Yload a fost dezvoltat în special pentru transportatorii mici și mijlocii, care vor să profite de cele mai mici prețuri și cele mai bune și complete servicii de pe piață. 

Ai parte de o bază de date transparentă, unde poți găsi peste 20.000 de camioane și dube, iar accesul este rapid și extrem de intuitiv, datorită unei interfețe online bine optimizată pentru clienții noștri. Pe site-ul nostru, atunci când vei plasa o comandă, întregul proces va dura mai puțin de 1 minut, de obicei în jur de 30 de secunde, după care se vor stabili detaliile specifice legat de transport. Mai mult decât atât, noi oferim și servicii legate de împachetare și manipulare, iar produsele vor fi livrate în sistemul door to door.

Probabil cu toții am auzit despre modul în care A.I. (Inteligența Artificială) a fost implementată în diverse tehnologii, iar noi am dorit să ne ridicăm standardelor erei în care trăim. De aceea am decis să inaugurăm primul serviciu de transport de mărfuri de pe teritoriul țării noastre care folosește A.I. pentru a oferi cel mai bun preț posibil, atât pentru transportator, cât și pentru cel care apelează la serviciile acestuia. 

Cu ajutorul aplicației dezvoltate de noi, vei primi notificări privind toate informațiile de care ai nevoie, cum ar fi starea curentă a transportului, istoricul său, când va fi încărcată marfa, când va ajunge la destinație, și așa mai departe. În plus, în cadrul aplicației vei putea descărca documentele asociate cu marfa transportată. Cu servicii de acest gen reușim să ieșim în fața competiției, dar și cu dorința de a crea un mediul plăcut și necesar pentru toți transportatorii din România. 

Campanie #doneazădepaște

Sărbătorile pascale reprezintă un eveniment important în cultura noastră și a creștinilor în general, dar, din păcate, nu multe familii din România vor putea să se bucure în această perioadă. De aceea, Yload a decis să doneze o sumă considerabilă de bani pentru fiecare abonament VIP cumpărat în valoare de 25E, care îți va da acces la o conferință unde se va discuta despre toate lucrurile ce pot fi îmbunătățite în ceea ce privește viitorul transportului. Totodată, utilizatorul va primi 6 luni de abonament premium, care îi va da acces la o mulțime de servicii, cum ar fi tracking GPS, informații în timp real, licitații, reîncărcarea automată a camioanelor cu marfă, acces la peste 300 de companii, avertizare live de trafic, și multe altele. 

De ce am dezvoltat bursa de transport inteligent

Mai ales în ultimul an, de când pandemia a schimbat modul în care majoritatea persoanelor își practică meseria, a fost necesară dezvoltarea anumitor servicii pentru a îmbunătăți experiența transportatorilor din România, o nișă ignorată până de curând. Bursa de transport digitală pe care am dezvoltat-o oferă servicii complexe pentru piața logistică și cea a mărfurilor, totul la un preț extrem de competitiv. 

Timp de foarte mulți ani, nu a existat nici o evoluție privind industria transporturilor, în timp ce costurile și serviciile stagnau – sau, mai rău, se înrăutățeau încontinuu. Toate aceste inconveniențe au declanșat dorința noastră de a crea un nou portal care să revoluționeze nișa transporturilor din România. Deși bursa noastră de transport a dezvoltată pentru companiile mici și mijlocii, oricine poate apela la serviciile noastre. 

Din ce în ce mai multe persoane apelează la serviciile bursei de transport, iar progresul acestui nou tip de serviciu este posibil doar cu ajutorul clienților. În plus, odată cu progresul tehnologic pe care omenirea îl observă în ultima perioadă, se dezvoltă și această nișă de transport în mediul digital, în special datorită implementării tehnologiei A.I. Cu ajutorul ei am reușit să îmbunătățim în mod drastic timpul pierdut, dar și ușurința cu care clienții pot apela și folosi astfel de servicii.

Cât costă serviciile noastre?

Înainte de a intra în acest topic, este bine de știut că pe site-ul nostru vei găsi cele mai bune prețuri de pe piață, iar serviciile oferite sunt de neegalat în România. Oferim o gamă largă de abonamente, special concepute pentru toate tipurile de clienți, în funcție de serviciul de care aceștia au nevoie. 

Premium partener 

Acesta este cea mai scumpă opțiune de pe site-ul nostru, dar totodată cu cele mai multe servicii și beneficii asociate. Premium partener costă 2500 RON și abonamentul este valabil pentru 24 de luni. El este pentru companiile care vor să ajute la dezvoltarea platformei, să frecventeze întâlnirile lunare și să aibă acces la 20-100 de șoferi!

Pe lângă serviciile oferite la toate abonamentele, vei primi reduceri speciale la asigurări, achiziționarea serviciilor, cum ar fi închirierea camioanelor, vei avea acces la o bază de clienți premium (parteneri Yload), dar și discuții lunare cu firma, din postura de partener. 

Premium – 24 luni, 12 luni și 6 luni

Acest abonament costă doar 540 RON și e valabil pentru 24 de luni, iar prețul este calculat pentru un camion. Vei avea acces la aplicația dezvoltată de noi, unde poți urmări live prin GPS camioanele, poți înregistra un număr nelimitat de useri, publica mărfurile pentru transport pe platforma Yload, poți crea trasee pe care dorești ca mașinile să le urmeze, și așa mai departe. 

Pentru aceleași servicii dar pentru o perioadă mai scurtă de timp, poți alege să plătești 320 RON/ camion, dacă alegi abonamentul premium de 12 luni. Pe lângă cele 12 luni, vei primi în același timp 30 de zile gratuite, acesta fiind modul nostru de a mulțumi celor care apelează la noi.

Dacă vrei un abonament premium valabil 6 luni, avem și această opțiune. Acesta costă doar 180 RON și vei primi, în plus, la fel ca în cazul precedent, 30 de zile bonus în momentul aplicării. 

Este bine de știut că toate serviciile noastre vor fi disponibile începând cu luna aprilie în anul 2021, iar dacă vrei să profiți de ofertele pe care le avem în prezent trebuie să aplici cât mai rapid, deoarece reducerile nu vor mai fi disponibile pentru o perioadă lungă de timp. În plus, oferim clienților noștri șansa de a renunța la abonament după  maximum 45 de zile, unde, în funcție de situație, poate fi restituită întreaga sumă ce a fost plătită. Totuși, este bine de știut că dacă aceste 45 de zile au trecut, suma nu mai poate fi restituită. 

Poți găsi un transportator în doar câteva minute

Avem deja peste 20.000 de camioane și dube pregătite să lucreze pentru tine, de aceea putem spune că dispunem de cea mai mare flotă din Europa, nu doar din țara noastră. Cu toate acestea, suntem primii din România care au implementat A.I. în serviciile noastre, iar beneficiile sunt lesne de înțeles. 

Pe lângă faptul că ai acces la cele mai mici costuri de pe piață și poți plăti direct cu cardul, dispui de o mulțime de beneficii. În această idee, putem aminti despre: acces nelimitat pentru toată compania ta (număr nelimitat de useri), poți crea și/ sau modifica traseele pe care să le urmeze camioanele, poți adăuga și publica mărfuri în platformă, încărca dinamic un camion (încărcare parțială, unde serviciul va fi de tip sharing, pentru a avea acces la un preț și mai mic), și așa mai departe.

De fapt, nu durează câteva minute până când poți plasa comandă, ci adeseori doar 30 de secunde. Mai mult decât atât, poți accesa servicii diverse, nu doar de transport, cum ar fi de împachetare și manipulare intr-o bursa de transport inteligent

Cum intră o companie de transport în Yload pe lânga cele 50.000 de camioane deja înscrise

Dacă vrei să te înscrii pe platforma noastră, atunci tot ce trebuie să faci este să apeși pe banner-ul albastru de înregistrare, iar procesul durează doar câteva minute și este complet gratuit. 

Diferența dintre noi și celelalte burse de transport  disponibile în mediul online este dată de A.I. și în speță digitalizarea industriei. Toate serviciile noastre sunt extrem de rapide, se efectuează fără probleme, iar totul este oferit la cel mai mic preț de pe piață. Suntem absolut convinși că acesta este viitorul, iar dacă tu vrei să faci parte din familia noastră ce se află într-o continuă creștere, nu mai sta pe gânduri și fă-ți un cont pe Yload.